Preduzece Termo Sistem Tehnika D.O.O. osnovano je 2013. a nastalo je iz samostalne zanatske radnje osnovane 1989 godine.

Nalazi se u 100% privatnom vlasnistvu njegovog osnivaca. 

Preduzece Termo Sistem Tehnika, pre svega, bavi se proizvodnjom

  •  peci i kamina na cvrsto gorivo
  •  elektricnih kvarcnih peci i kupatilskih grejalica
  •  postanskih sanducica, daski za peglanje
  •  i ostale metalne galanterije

Sediste preduzeca je u Valjevu i poseduje proizvodno- poslovni proctor oko 5000m2 u industrijskoj zoni grada sa savremenom i kompletno opremljenom infrastrukturom. Posedujemoi poslovni prostor u centru Valjeva.

Vizija

Spoj vekovne tradicije , prepoznatljiv kvalitet i nove tehnologije stvaraju uslove za dalji razvoj nasih proizvoda na novim svetskim trzistima.

Trzisna orijentacija uz pracenje svetskih trendova u konstrukciji, ceni i dizajnu proizvoda, garantuju buduucnost i novu viziju Termo Sistem Tehnike, uz zadovoljstvo krajnjih korisnika.

Preduzece uspeno posluje u Srbiji, BIH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Madjarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Sloveniji.Vizija Termo Sistem Tehnike je da uspesno posluje sa jos zemalja Evrope i da postane jedan od vodecih lidera u proizvodnji i plasmanu kamina na cvrsto gorivo.

Misija

Razvoj i unapredjenje postojecih i novih proizvoda u sistemu kvaliteta. Ulaganje u nove tehnologije i edukaciju strucnog kadra, koje ce obezbediti prednost u odnosu na konkurenciju.

Ekspanzivno sirenje trzista i reazlizaciji prodaje Termo Sistem Tehnika, takodje, poseduje sve domace i medjunarodne ateste i sertifikate o kvalitetu i bezbednosti proizvoda  

 

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates