Dragi ljubitelji udobnosti i topline,

Približava se jedan poseban događaj koji će zagrejati srca svih zaljubljenika u udobnost doma – Termo Sistem Tehnika prvi put predstavlja svoj asortiman na sajmu u Veroni! Imamo zadovoljstvo da vam predstavimo našu izuzetnu kolekciju peći, kamina, šporeta sa rernom, običnih šporeta i šporeta sa ugrađenim bojlerom.

Sa više od 80 modela šporeta, ponosno se ističemo kao jedan od vodećih proizvođača na Balkanu. Naša ponuda obuhvata peći visokog kvaliteta od lima i livenog gvožđa, a naše cene su ne samo pristupačne, već su i među najpovoljnijima u Evropi, prilagođene količini koju naručujete.

Stoga vas s radošću pozivamo da nam se pridružite i posetite naš štand od 28. februara do 2. marta na sajmu PROGETTO FUOCO, Verona, hala 4, deo D, štand 33. Pružićemo vam priliku da istražite našu široku paletu proizvoda i upoznate se sa najnovijim dostignućima u svetu peći, kamina i šporeta.

Radujemo se što ćemo vas imati kao naše goste! Za sva dodatna pitanja, informacije ili rezervacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila termosistemtehnika@gmail.com ili putem telefona:

+381611848958 – Anja

+381631548070 – Vladan

Pratite toplinu srca i udobnost doma, pridružite nam se na ovom nezaboravnom sajmu!

Srdačno, Vaš Tim Termo Sistem Tehnika

Šema sajma