Preduzece Termo Sistem Tehnika D.O.O. osnovano je 2013. a nastalo je iz samostalne zanatske radnje osnovane 1989 godine.

Nalazi se u 100% privatnom vlasnistvu njegovog osnivača. 

Preduzece Termo Sistem Tehnika, pre svega, bavi se proizvodnjom:

  • peći i kamina na čvrsto gorivo
  • električnih kvarcnih peći i kupatilskih grejalica
  • poštanskih sandučića
  • daski za peglanje
  • i ostale metalne galanterije

Sedište preduzeca je u Valjevu i poseduje proizvodno – poslovni prostor od oko 7000 m2 u industrijskoj zoni grada sa savremenom i kompletno opremljenom infrastrukturom. Posedujemo i poslovni prostor u centru Valjeva.

Vizija

Spoj vekovne tradicije, prepoznatljiv kvalitet i nove tehnologije stvaraju uslove za dalji razvoj naših proizvoda na novim svetskim tržištima.

Tržišna orijentacija uz praćenje svetskih trendova u konstrukciji, ceni i dizajnu proizvoda, garantuju budućnost i novu viziju Termo Sistem Tehnike, uz zadovoljstvo krajnjih korisnika.

Preduzeće uspešno posluje u Srbiji, BIH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Madjarskoj, Rumuniji, Poljskoj i Sloveniji. Vizija Termo Sistem Tehnike je da uspešno posluje sa još zemalja Evrope i da postane jedan od vodećih lidera u proizvodnji i plasmanu kamina na čvrsto gorivo.

Misija

Razvoj i unapređenje postojećih i novih proizvoda u sistemu kvaliteta. Ulaganje u nove tehnologije i edukaciju stručnog kadra, koje će obezbediti prednost u odnosu na konkurenciju.

Ekspanzivno širenje tržista i reazlizaciji prodaje Termo Sistem Tehnika, takođe, poseduje sve domaće i medjunarodne ateste i sertifikate o kvalitetu i bezbednosti proizvoda.